Stichting Nederlands Veiligheidsinstituut-NLVI

Stichting Nederlands Veiligheidsinstituut-NLVI

Veiligheidsland: Een praktisch beleving wordt NU mogelijk.

Iedereen die beroepsmatig bezig is met veiligheid beseft dat veiligheid in alles zit bij wat je doet. Elke dag weer en overal. Bij alles wat we ondernemen lopen we een zeker risico en soms heeft dat gevolgen. Builen en schrammen horen bij het leven, net als financiële tegenvallers en ‘ongelukjes’ op het internet, bij het klussen, sporten of in het verkeer.

Wij en onze kinderen zijn daar slecht op voorbereid. Als het over sociale veiligheid gaat willen scholen een veilig leerklimaat en incidenten voorkomen. Praktische veiligheid hoort hier niet bij. Er zijn ook geen musea die hier aandacht aan besteden terwijl wij als Nederlanders steeds meer dan bewust worden geconfronteerd met onveiligheid. En doet de confrontatie zich wel voor, dan heeft dat soms nare persoonlijke gevolgen en is ‘Leiden in last’ en het huis vaak te klein.

Gilles van Zweeden van de Stichting Nederlands Veiligheidsinstituut (NLVI) gaat daar nu met zijn organisatie en partners iets aan doen. Daarbij is uw hulp echt nodig. Onze overheid vindt VEILIGHEIDSLAND een fantastisch idee maar wil dit niet financieren, daarom doen wij een beroep op alle mensen die nauw betrokken zijn bij VEILIG WERKEN en ouders die een veilige omgeving voor hun kinderen wensen. Doe mee en doneer.

Elke donatie wordt gebruikt voor de inrichting en exploitatie van VEILIGHEIDSLAND

Wij houden u op de hoogte van de resultaten. 

VEILIGHEIDSLAND, voor onszelf, voor onze kinderen, voor onze samenleving en voor iedereen bruikbaar.   

Meer informatie op www.nlvi.nl

 

Let op: Het gekozen bedrag wordt ieder jaar automatisch van je rekening afgeschreven. Let op: Het gekozen bedrag wordt iedere maand automatisch van je rekening afgeschreven.

Op onze dienstverlening zijn onze Algemene Voorwaarden & Privacyverklaring van toepassing.

Je gaat in totaal € 0 afrekenen.

Je privacy is gewaarborgd. Lees meer

Stichting Nederlands Veiligheidsinstituut - NLVI

Safety Professional Gilles van Zweeden en zijn team vrijwilligers en partners gaan NU met jouw hulp VEILIGHEIDSLAND realiseren. Iedereen is bewust of onbewust met veiligheid bezig. Je merkt het pas echt als je betrokken bent bij een incident. Met een spannende rondleiding of training in VEILIGHEIDSLAND kunnen schade en persoonlijk leed worden verminderd of zelfs voorkomen worden. VEILIGHEIDSLAND, VOOR ONSZELF, VOOR ONZE KINDEREN, VOOR ONZE SAMENLEVING en toegankelijk voor iedereen.