Stichting Nederlands Veiligheidsinstituut-NLVI

Stichting Nederlands Veiligheidsinstituut-NLVI

De NL.SAFETY-EXPO: Een praktisch beleving wordt NU mogelijk.

Iedereen die beroepsmatig bezig is met veiligheid beseft dat veiligheid in alles zit bij wat je doet. Elke dag weer en overal. Bij alles wat we ondernemen lopen we een zeker risico en soms heeft dat gevolgen. Builen en schrammen horen bij het leven, net als financiële tegenvallers en ‘ongelukjes’ op het internet, bij het klussen, sporten of in het verkeer.

Wij en onze kinderen zijn daar slecht op voorbereid. Als het over sociale veiligheid gaat willen scholen een veilig leerklimaat en incidenten voorkomen. Praktische veiligheid hoort hier niet bij. Er zijn ook geen musea die hier aandacht aan besteden terwijl wij als Nederlanders steeds meer dan bewust worden geconfronteerd met onveiligheid. En doet de confrontatie zich wel voor, dan heeft dat soms nare persoonlijke gevolgen en is ‘Leiden in last’ en het huis vaak te klein.

Het gerenomeerde en druk bezochte Nederlandse Veiligheidsinstituut (VI) te Amsterdam werd in de jaren 80 wegbezuinigd. Gezien de huidige nog steeds te hoge ongevalscijfers blijkt dat bezuinigen op veiligheid uiteindelijk niet verstandig is. Tot op heden heeft geen enkele organisatie aangestalte gemaakt om de VI beleving 'van toen' nieuw leven in te blazen en daar gaan wij van de Stichting Nederlands Veiligheidsinstituut (NLVI) iets aan doen. Wij starten daarom met de NL.SAFETY-EXPO te Harderwijk. Mede omdat onze overheid opnieuw gaat bezuinigen is jouw steun cruciaal. Heb je hart voor een veilige werk- en leefomgeving doe dan mee en DONEER. 

Doneer zakelijk en wordt Ambassadeur of Expo Partner

Elke donatie wordt gebruikt voor de inrichting en exploitatie van de NL.Safety-Expo.

De NL.SAFETY-EXPO wordt een begrijpelijke en leuke leeromgeving, voor onszelf, voor onze kinderen, voor onze samenleving. 

Voor iedereen leerzaam uitdagend en dagelijks gratis toegankelijk.  

Meer informatie op www.nlvi.nl

 

Let op: Het gekozen bedrag wordt ieder jaar automatisch van je rekening afgeschreven. Let op: Het gekozen bedrag wordt iedere maand automatisch van je rekening afgeschreven.

Op onze dienstverlening zijn onze Algemene Voorwaarden & Privacyverklaring van toepassing.

Je gaat in totaal € 0 afrekenen.

Je privacy is gewaarborgd. Lees meer

Stichting Nederlands Veiligheidsinstituut - NLVI

Safety Professional Gilles van Zweeden en zijn team vrijwilligers en partners gaan NU met jouw hulp de NL Safety realiseren. Iedereen is bewust of onbewust met veiligheid bezig. Je merkt het pas echt als je betrokken bent bij een incident. Met een spannende rondleiding of training in de NL Safety-Expo kunnen schade en persoonlijk leed worden verminderd of zelfs voorkomen worden. NL Safety-Expo, VOOR DE PROF, KLUSSER, ONZE KINDEREN EN ONZE SAMENLEVING en altijd toegankelijk voor iedereen.