Stichting Nederlands Veiligheidsinstituut-NLVI / Safety-Expo

Stichting Nederlands Veiligheidsinstituut-NLVI / Safety-Expo

De NL.SAFETY-EXPO: Een praktisch veiligheidsbeleving is NU mogelijk.

Iedereen die met activiteiten bezig is beseft dat veiligheid bealngrijk is in alles zit bij wat je doet. Elke dag weer en overal. Bij alles wat we ondernemen lopen we een zeker risico met soms grote gevolgen. Builen en schrammen horen bij het leven, net als 'ongelukjes’ op het internet, bij het klussen, sporten of in het verkeer.

Wij en onze kinderen zijn daar in het algemeen slecht op voorbereid omdat hier weinig aandacht aan besteed wordt en doet de confrontatie zich voor, dan heeft dat soms nare persoonlijke gevolgen. Schade en persoonlijk ledsel en leed zijn degelijks aan de orde.  

In de periode 1923 tot 1987 hadden we in Nederland een Veiligheidsinstituut (VI) in Amsterdam waar je kon zien en leren wat Veilig Werken inhoud. Dit VI trok veel bezoekers maar werd helaas wegbezuinigd. Wij hebben besloten om opnieuw een veiligheids belevingsexperience te starten. De NL.SAFETY-EXPO in Harderwijk is inmiddels een feit en bezoekers kunnen elke werkdag terecht. Heb je hart voor een veilige werk- en leefomgeving doe dan mee en DONEER. 

 

Doneer privé of zakelijk en wordt Ambassadeur of Expo Partner

 

Elke donatie wordt gebruikt voor de verdere ontwikkeling van de NL.Safety-Expo.

De NL.SAFETY-EXPO is een begrijpelijke en leuke leeromgeving, voor onszelf, voor onze kinderen, voor onze samenleving. 

Voor iedereen leerzaam uitdagend en dagelijks gratis toegankelijk.

  

Meer informatie op www.nlvi.nl

 

Let op: Het gekozen bedrag wordt ieder jaar automatisch van je rekening afgeschreven. Let op: Het gekozen bedrag wordt iedere maand automatisch van je rekening afgeschreven.

Op onze dienstverlening zijn onze Algemene Voorwaarden & Privacyverklaring van toepassing.

Je gaat in totaal € 0 afrekenen.

Je privacy is gewaarborgd. Lees meer

Stichting Nederlands Veiligheidsinstituut - NLVI - NL Safety-xpo

Met vrijwilligers en partners gaan we de NL Safety-Expo verder uitbouwen. Iedereen is welkom omdat wij allemaal bewust of onbewust met veiligheid bezig zijn. Vaak merkt je het pas echt als je betrokken bent bij een incident. Op de Safety-Expo beleef je veiligheid en leer je dat schade en persoonlijk leed verminderd of zelfs voorkomen kan worden. NL Safety-Expo, VOOR DE PROF, KLUSSER, ONZE KINDEREN EN ONZE SAMENLEVING en altijd toegankelijk voor iedereen.